Sandwichkylling i butterdej

med grønne asparges og forårsløg

Ingredienser, 4 personer

  • 1 pk. Butterdej
  • 1 stk. Hønseæg
  • 2 stk. Forårsløg
  • 10 stk. Grønne asparges
  • 180 g Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 8 stk. Soltørrede tomat i olie, hele

Fremgangsmåde

Rul butterdejspladen ud på køkkenbordet. Skær den i 8 eller 12 lige store stykker. Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 8 min. ved 200º C til de er gyldne.

Skær forårsløg i tynde ringe, og asparges i mindre stykker.

Læg 2-3 skiver Tulip pålækker sandwichkylling på, derefter asparges og forårsløg, krydr med salt og peber.

Top butterdejs-stykkerne op med soltørrede tomater.

Bag stykkerne videre i forvarmet ovn ved 200º C i 6-8 min. til de er gyldne.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her