Sandwichmed Tulip SPREAD og lynsyltet gulerod

Sandwichmed Tulip SPREAD og lynsyltet gulerod

Ingredients, 1 person

  • 1 pk. Tulip Spread kylling og rodfrugter
  • 0.5 Æble
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 knsp. Frisk karse
  • 0.5 dl Vand
  • 0.5 dl Hvidt sukker
  • 0.5 dl Eddike
  • 1 Gulerod
  • 1 Baguette

Procedure

Lynsyltet gulerod: Hæld kogende vand i en skål, og rør sukkeret i, så det opløses. Tilsæt eddike.

Skræl guleroden, og høvl den i brede strimler med en tyndskræller. Vend gulerodsstrimlerne i den varme lage i skålen, og lad dem trække lidt.

Flæk brødet, og smør det med Tulip SPREAD.

Skyl æblet, skær det i meget tynde skiver, og dryp dem med citronsaft. Fordel dem oven på den nederste del af brødet.

Top med lynsyltet gulerod og karse, og læg den øverste del af brødet på.

Produkter