Rullepølsemed dildmarinerede kartofler og rødløg

Rullepølsemed dildmarinerede kartofler og rødløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g små kartofler med skræl
  • 1 bdt. dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0,5 citron
  • 2 tsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 80 g Pålækker Rullepølse
  • 1 rødløg
  • 20 g smør
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 0,25 stk. kruset (frisee) salat

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Pil rødløg, og skær den i tynde ringe.

Smør brødet og placér salat og rullepølsen ovenpå. Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødløg.

Produkter