Rugbrødssandwichmed gulerodscreme og hamburgerryg

Rugbrødssandwichmed gulerodscreme og hamburgerryg

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g gulerod
  • 50 g kartoffel
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 100 g Pålækker Hamburgerryg
  • 0,25 romainesalat

Fremgangsmåde

Fyld vand i en gryde. Kog gulerødder og kartofler møre.
Tag gulerods- og kartoffelstykker op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie. Blend indtil du har en helt fin puré. Smag til med salt og peber.
Smør det friske rugbrød med tykt lag gulerodspure, og kom salatblad i.
Kom 2 skiver Pålækker Hamburgerryg og top sandwichen med rugbrød.

Produkter