Røget rullepølse

med fennikel, svesker, appelsin og dild

Ingredienser, 4 personer

  • 1 stk. Fennikelknold
  • 60 g Tørrede svesker
  • 1 stk. Citron
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 4 tsk. Mayonnaise
  • 80 g Pålækker Rullepølse
  • 0,5 bdt. Dild

Fremgangsmåde

Skyl fennikel og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern.

Skær sveskerne i små tern og vend dem med citronsaft, revet citronskal og olie.

Tilsæt afdryppede fennikel og smag til med salt og peber.

Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.

Anret med rullepølse og fennikelsalat - pynt med masser af dild.