Røget mørbradog gul peber og persille

Røget mørbradog gul peber og persille

Ingredienser, 4 personer

  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 4 tsk. Mayonnaise
  • 140 g Pålækker Røget Mørbrad
  • 2 stk. Avocado
  • 1 Gul peberfrugt
  • 0,25 bdt. Persille
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.

Fordel den røgede mørbrad på madderne.

Skræl avocadoerne og halver dem. Skær dem i fine skiver på langs og fordel dem på mørbrad skiverne.

Snit den gule peber i fine tern og hak persillen.

Anret madderne og giv til sidst et drys med groft peber og salt.

Røget mørbrad

Røget Mørbrad

Røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer