Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

Ingredienser, 4 personer

  • 2 pk. Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 stk. Julesalat
  • 2 spsk. Pinjekerner
  • 1 pk. Blandede svampe
  • 1 stk. Æble
  • 4 spsk. Olivenolie
  • 2 spsk. Æblecidereddike
  • 1 tsk. Dijonsennep

Fremgangsmåde


Rist pinjekerner på en varm og tør pande til de bliver lidt mørke.

Tag dem herefter af og brug panden til at stege de små svampe i smør.

Krydder dem med salt og peber inden de tages af panden for at blive kølet lidt ned.
Rør en vinaigrette af olie, eddike, sennep og salt/peber efter smag.
Anret den røgede mørbrad på et fad. Fordel herefter julesalat, svampe, pinjekerne og tern af æble på toppen.

Hertil serveres lækkert brød og vinaigrette til at toppe anretningen med.

Røget mørbrad

Røget Mørbrad

Røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her