Røget mørbrad carpaccio

med tyttebær, cornichoner, æbler og chips

Ingredienser, 4 personer

  • 4 spsk. Tyttebærsyltetøj
  • 16 stk. Cornichoner
  • 1 stk. Paradisæble
  • 1 ps. Grove kartoffelchips
  • 1 ps. Rodfrugt chips (økologisk)
  • 1 knsp. Brøndkarse
  • 1 stk. Surdejsbrød
  • 16 stk. Pålækker Røget Mørbrad

Fremgangsmåde

Man kan blive helt svensk indeni af denne skønne carpaccio med tyttebær.
Den friske anretning emmer af stressfri sommeraften.
Nyd den i selskab med enstor kande isvand og duftende frisk brød - god fornøjelse!


Fordel mørbradskiverne på 4 tallerkner eller et stort fad.

Pynt med tyttebær, cornichoner, æble og chips.

Drys med brøndkarse og server med godt brød

Røget mørbrad

Røget Mørbrad

Røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.