Roastbeef rugbrødssandwich

Roastbeef rugbrødssandwich

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • 4 knsp. sort peber
  • 300 g fuldkornsrugbrød
  • 140 g Pålækker Roastbeef
  • 40 g ærtespirer
  • 4 spsk. frisk karse
  • 2 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

Rør mayonnaisen med knust hvidløg og peber og fordel på rugbrødsskiverne.

Fordel herefter roastbeef skiverne på 4 af rugbrødsskiverne. Top herefter med ærtespirer og karsedrys.

Inden der lægges rugbrødsskiver på sandwichen drysses med flagesalt.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.