Roastbeef og sprød salatmed kartofler, broccoli, salatdressing

Roastbeef og sprød salatmed kartofler, broccoli, salatdressing

Ingredients, 4 persons

  • 300 g Små kartofler med skræl
  • 6 spsk. Skyr
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Akaciehonning
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 0.25 stk. Broccoli
  • 2 tsk. Havsalt
  • 1 stk. Hjertesalat
  • 70 g Pålækker Roastbeef

Procedure

Kog kartoflerne, og lad dem køle af.

Rør dressingen sammen af skyr (eller græsk yoghurt), mayonnaise, honning og eddike. Kom krydderurter i, hvis I har lyst.

Del broccolien i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt og lad det koge i 1-3 minutter.

Hæld vandet fra dem og skyl dem kort i koldt vand. Dryp dem godt af.

Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.

Pluk salaterne og anret dem i en bøtte.

Top med kartoffel og broccoli salat og med roastbeef allerøverst.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.