Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

Ingredients, 4 persons

  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 40 g Smør, saltet
  • 160 g Syltede rødbeder
  • 1 spsk. Grov sennep
  • 0.25 bdt. Bredbladet persille
  • 20 g Valnød
  • 90 g Pålækker Roastbeef
  • 2 spsk. Ristede løg

Procedure

Udstik rugbrødsskiverne med en rund udstikker ca. 8 cm. i diameter.

Steg skiverne sprøde i olie eller smør på pande og lad dem køle på køkkenrulle.

Hak de syltede rødbeder og vend dem med grov sennep, hakket bredbladet persille og hakket valnød.

Fordel blandingen på de ristede rugbrødsskiver og læg en skive roastbeef på hver.

Drys med ristede løg og servér.