Roastbeefmed kapersmayo og revet peberrod

Roastbeefmed kapersmayo og revet peberrod

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 40 g Mayonnaise
  • 10 g Kapers
  • 1 spsk. Sød sennep
  • 0,25 bdt. Persille
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 10 g Feldsalat
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 1 stk. Rødløg
  • 20 g Peberrod

Fremgangsmåde

Rør mayonnaise sammen med hakkede kapers, sennep og hakket persille. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Læg roastbeef og feldsalat på brødene. Pynt med kapersmayo, rødløg i både og revet peberrod.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.