Protein boost salatmed Tulip Pålækker Skinke

Protein boost salatmed Tulip Pålækker Skinke

Ingredients, 1 person

  • 1 Gulerod
  • 1 Rå rødbede
  • 1 Persillerod
  • 90 g Pålækker Skinke
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0.5 ds. Kidneybønner i saltlage
  • 0.5 ds. Majs på dåse
  • 0.25 stk. Rød peberfrugt
  • 1 spsk. Persille
  • 2 spsk. Sød Chili-sauce
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Procedure

Skræl gulerod, rødbede og persilleod, og skær dem i mindre stykker.
Kom rodfrugterne i et ildfast fad og giv dem lidt olie.
Bag dem i ovnen ved 180º C i ca. 35-40 minutter.
Lad dem herefter køle af.
Skær Tulip Pålækker Skinke i strimler.
Skyl de kogte kidney bønner, afdryppes og kom dem i en salat boks.
Vend majs, tern af ovnbagte gulerødder, rødbede, persillerod, peberfrugt, hakket persille sammen med sød chili sauce, smag til med salt, peber og lidt oliven olie.
Til sidst vendes strimler af Tulip Pålækker skinke i.

Produkter