Protein boost salat

med Tulip Pålækker Skinke med citron peber

Ingredienser, 1 person

  • 1 stk. Gulerod
  • 1 stk. Rå rødbede
  • 1 stk. Persillerod
  • 90 g Pålækker Skinke med citronpeber
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0,5 ds. Kidneybønner i saltlage
  • 0,5 ds. Majs på dåse
  • 0,25 stk. Rød peberfrugt
  • 1 spsk. Persille
  • 2 spsk. Sød Chili-sauce
  • 0,5 tsk. Havsalt
  • 1 knsp. Sort peber

Fremgangsmåde

Skræl gulerod, rødbede og persilleod, og skær dem i mindre stykker. Kom rodfrugterne i et ildfast fad og giv dem lidt olie. Bag dem i ovnen ved 180º C i ca. 35-40 minutter. Lad dem herefter køle af.

Skær Tulip pålækker skinke med citronpeber i strimler.

Skyl de kogte kidney bønner, afdryppes og kom dem i en salat boks.

Vend majs, tern af ovnbagte gulerødder, rødbede, persillerod, peberfrugt, hakket persille sammen med sød chili sauce, smag til med salt, peber og lidt oliven olie.

Til sidst vendes strimler af Tulip pålækker skinke med citronpeber i.

Produkter