Pizzamuffins

med spegepølse, ost og spinat

Ingredienser, 4 personer

  • 150 g Pizzadej
  • 0,5 ds. Flåede tomater
  • 1 tsk. Oregano
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 2 dl. Revet ost
  • 100 g Pålækker Spegepølse
  • 40 g Babyspinat
  • 2 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200º C.

Rul dejen ud.

Rør tomat med oregano og presset hvidløg. Blend den hvis der er store stykker tomat i. Krydr med salt og peber.

Fordel tomatsaucen på pizzadejen. Drys med 1 dl revet ost og læg skiver af spegepølse på.

Fordel spinat på toppen og rul dejen til en aflang pølse. Skær dejen i 2 cm tykke skiver.

Smør en muffinform med lidt olivenolie og kom pizzastykkerne i form.

Pensl med en smule olie på toppen og drys med mere reven ost.

Bag muffinsene ved 200º C i ca. 12-15 min. Lad dem køle på en rist. Top eventuelt med oregano.

Spegepølse

Nordjysk Spegepølse m. paprika

Tulip Pålækker spegepølse er fremstillet efter stolte nordjyske traditioner, hvor spegepølsen ryges af flere omgange over bøgeflis. Herefter modnes den, til den opnår den helt rigtige smag og konsistens. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.