Pita med 2 slags fyld med leverpostej og frikadeller

Pita med 2 slags fyld med leverpostej og frikadeller

Ingredients, 2 persons

  • 100 g Hjertesalat
  • 4 stk. Serranoskinke
  • 1 stk. Sandwichbrød med fedtrige frø
  • 4 stk. Grov pitabrød
  • 200 g Leverpostej
  • 1 stk. Tomat
  • 1 stk. Frisk Mozzarella, 45+
  • 2 spsk. Basilikumspesto
  • 0.25 stk. Hovedsalat
  • 4 stk. Skiveskåret skinke

Procedure



Skær salaten i både og agurkerne i stave. Halvér pitalommerne.


Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.


Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).