Piroggermed kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

Piroggermed kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Rød peberfrugt
  • 300 g Pizzadej
  • 2 spsk. Tomatpure
  • 160 g Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • 50 g Feta
  • 1 Æg
  • 2 spsk. Sesamfrø

Fremgangsmåde

Skær den røde peber ud i strimler.

Rul den færdige pizzadej ud og skær dejen ud i 8 firkanter.

Smør firkanterne med tomatpure og læg herefter 2 skiver sandwichkylling, feta og peberstrimler på den ene halvdel af firkanterne. Fold derefter den anden halvdel over som låg og luk dejen sammen ved at presse en gaffel ned i dejen.

Pensles med æg og drysses til sidst med sesam.

Bages i ovn ved 200º C i ca. 12 min. til brødene er gyldne.

Produkter