Pastasalatmed hamburgerryg, cherrytomater og ærter

Pastasalatmed hamburgerryg, cherrytomater og ærter

Ingredients, 4 persons

  • 200 g Pastaskruer
  • 4 spsk. Sødmælksyoghurt naturel
  • 1 spsk. Tomatketchup
  • 1 tsk. Akaciehonning
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 120 g Sukkerærter
  • 200 g Kogt hamburgerryg
  • 3 dl Grønne ærter
  • 10 stk. Cherrytomater

Procedure

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Rør dressing sammen af yoghurten, ketchup, honning og eddike. Smag til med salt og peber.

Kom sukkerærterne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i 1 minut. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Dryp dem godt af i en sigte og snit dem i halve.

Skær hamburgerryggen i strimler.

Vend pasta med ærter, sukkerærter, tomater, hamburgerryg og dressing. Smag evt. til med salt.

Produkter