Nudelsalat

med kyllingebryst og grønt

Ingredienser, 1 person

  • 60 g Nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 1 spsk. Sojasauce
  • 1 tsk. Akaciehonning
  • 0,5 stk. Lime
  • 40 g Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • 1 stk. Gulerod
  • 0,25 stk. Gul peberfrugt
  • 0,25 stk. Agurk
  • 1 dl. Majs på dåse

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Dryp dem af i en sigte.

Rør soja sammen med honning og limesaft. Vend nudlerne i dressingen.

Skær kyllingebrystet i strimler, skræl gulerødderne og snit gulerødder i skiver.

Skær peberfrugten i strimler.

Skrab kernerne ud af agurken og skær den i skrå skiver og vend majs og kylling med salaten.

Smag den til og pak den i en bøtte. Husk gaffel.

Produkter