Mørbrad med citronpeberi sandwich

Mørbrad med citronpeberi sandwich

Ingredients, 4 persons

  • 8 stk. Små kartofler med skræl
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 2 spsk. Sødmælksyoghurt naturel
  • 0.25 bdt. Dild
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 8 stk. Radise
  • 2 stk. Syltet agurk
  • 1 stk. Baguette
  • 140 g Pålækker Skinke med citronpeber

Procedure

Rengør kartoflerne, og kog dem.

Rør en dressing af olie, eddike, yoghurt, finthakket dild, salt og peber.

Skær de kogte kartofler i grove tern og radiser og syltede agurker i små tern. Vend det hele i dressingen.

Flæk baguetten og fordel skiver af mørbrad med citronpeber herpå.

Fordel herefter kartoffelsalaten på brødene og drys til sidst med lidt friskhakket dild.

Produkter