Mini club sandwichmed kylling, bacon og grønt

Mini club sandwichmed kylling, bacon og grønt

Ingredients, 4 persons

  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 0.5 stk. Løg
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 4 stk. Groft toastbrød
  • 0.25 stk. Salat, egeløv
  • 1 stk. Tomat
  • 0.25 stk. Agurk
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • 20 g Tulip Færdigstegt bacon
  • 2 stk. Træspid

Procedure

Rør mayonnaise op med karry, finthakket løg, salt og peber. Smør karrymayonnaise på alle brød.

Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og agurk i skiver. Top op med kyllingefilet og et stykke bacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.

Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker.

Produkter