Madpakke Tapas – Tre slags sandwich i en madpakkeMini club sandwich, rugbrødsspyd og pindemadder

Madpakke Tapas – Tre slags sandwich i en madpakkeMini club sandwich, rugbrødsspyd og pindemadder

Ingredients, 1 person

  • 0.5 pk. Pålækker Kyllingefilet
  • 2 stk. Bacon i skiver, rå
  • 4 stk. Groft toastbrød
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 1 spsk. Løg
  • 1 stk. Tomat
  • 1 stk. Agurk
  • 4 stk. Mørkt rugbrød
  • 0.5 pk. Light friskost naturel 4%
  • 1 bdt. Spinat
  • 1 pk. Pålækker Hamburgerryg
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 0.25 pk. Tulip Færdigstegt bacon
  • 4 stk. Fuldkornsbrød
  • 50 g Leverpostej
  • 8 stk. Tandstikker

Procedure

MINI CLUB SANDWICH med kylling, bacon og grønt

Rør mayonnaise med karry, løg, salt og peber.

Smør karrymayonnaiseen på det grove toastbrød.

Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og en 1/3 agurk.

Top op med Tulip Pålækker Kyllingefilet og et stykkebacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.

Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker. Evt. kan lidt madpapir pakkes om og så er de klar til madkassen.

RUGBRODSSPYD med hamburgerryg, ost og grøn peber.

Kom tern af rugbrød, skiver af Tulip Pålækker Hamburgerryg der er foldet sammen, osteskiver og tern af grøn peber på træspyd.

Lav 3 i alt og skiftevis med rugbrød, Tulip Pålækker Hamburgryg, ost og grøn peber.

Kom dem i en madkasse med en serviet og kom stykker af kiwi i en separat boks.

Vedlæg lidt mandler og rosiner til snack.

PINDEMADDER med leverpostej og bacon.

Smør to fuldkorns toastbrød med Tulip Bacon Leverpostej.

Læg agurkeskiver, fra den 2/3 agurk, og bacon på.

Læg en skive toastbrød ovenpå.

Skær brødende i små trekanter og stik tandstikker i trekanterne, så det bliver til små pindemadder.