Madpakke Tapas

(Består af 3 forskellige opskrifter)

Ingredienser, 4 pers.

  • 0,5 pk. Pålækker Kyllingefilet
  • 2 stk. Bacon i skiver, rå
  • 4 stk. Groft toastbrød
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 1 spsk. Løg
  • 1 stk. Tomat
  • 1 stk. Agurk
  • 4 stk. Mørkt rugbrød
  • 0,5 pk. Light friskost naturel 4%
  • 1 bdt. Spinat
  • 1 pk. Pålækker Hamburgerryg
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 0,25 pk. Tulip Færdigstegt bacon
  • 4 stk. Fuldkornsbrød
  • 50 g Leverpostej
  • 8 stk. Tandstikker

Fremgangsmåde


MINI CLUB SANDWICH med kylling, bacon og grønt
Rør mayonnaise med karry, løg, salt og peber.
Smør karrymayonnaiseen på det grove toastbrød.
Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og en 1/3 agurk.
Top op med Tulip Pålækker Kyllingefilet og et stykkebacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.
Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker.
Evt. kan lidt madpapir pakkes om og så er de klar til madkassen.

TAPAS med Hamburgerryg og friskost
Skær rugbrødet i firkanter af ca. 3x3 cm - rist og afkøl.
Skær rød peber i store tern. Smør rugbrød med smøreost.
På hvert stykke lægges 1-2 blade spinat og et stykke rødpeber.
Hamburgerryg deles i 2 og zigzagfoldes, hvorefter det lægges på brødet.
Stik en pind igennem fyldet, så det holdes fast.

PINDEMADDER med leverpostej og bacon
Smør to fuldkorns toastbrød med Tulip Bacon Leverpostej.
Læg agurkeskiver, fra den 2/3 agurk, og bacon på.
Læg en skive toastbrød ovenpå.
Skær brødende i små trekanter og stik tandstikker i trekanterne, så det bliver til små pindemadder.


Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her