Lun italiener

Lun italiener

Ingredients, 2 persons

  • 4 stk. Serranoskinke
  • 1 stk. Sandwichbrød med fedtrige frø
  • 4 stk. Grov pitabrød
  • 200 g Leverpostej
  • 1 stk. Tomat
  • 1 stk. Agurk
  • 1 stk. Frisk Mozzarella, 45+
  • 2 spsk. Basilikumspesto
  • 0.25 stk. Hovedsalat
  • 4 stk. Skiveskåret skinke

Procedure



Flæk sandwichbrødet og smør begge sider med pesto.


Fordel her efter lidt salat, skiver af Tulip Pålækker Lufttørret Skinke og tomat-/mozzarellaskiver på underbollen.


Drys med lidt frisk basilikum og læg overbollen på sandwichen kan spises kold eller lunes i en klaprister eller toastmaskine.

Lufttørret svinekam

Lufttørret svinekam

med røget paprika