Lufttørret skinke

og rugbrødschips

Ingredienser, 4 personer

  • 400 g Fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 dl. Piskefløde
  • 200 g Rygeost, 40+
  • 160 g Pålækker Lufttørret Skinke
  • 1 stk. Agurk

Fremgangsmåde

Lav rugbrødschips af rugbrødet. Del hver skive i 2 og pensl med lidt olivenolie. Bag dem i ovnen ved 200º C, til de er sprøde.

Pisk fløden til skum, og vend det i en god rygeost. Fordel det på skiver af den lufttørret skinke og rul det sammen.

Skræl lange brede strimler af en agurk, brug en aspargesskræller eller kartoffelskræller, og rul en skive agurk om hver rulle.

Anret på et fad med rugbrødschips.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her