Lufttørret skinkemed glaserede æbletern, hjertesalat og rucola

Lufttørret skinkemed glaserede æbletern, hjertesalat og rucola

Ingredients, 4 persons

  • 1 spsk. Akaciehonning
  • 2 stk. Mandarin
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • 1 knsp. Stødt kanel
  • 1 knsp. Nellike
  • 2 stk. Æble
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Smør, saltet
  • 0.25 stk. Hjertesalat
  • 120 g Pålækker Lufttørret Skinke
  • 10 g Rucolasalat

Procedure

Akaciehonning, mandarinsaft, æbleeddike, kanel og nellike røres godt sammen.

De sprøde æbler skæres i fine tern og vendes i glaseringen.

Rugbrødet smøres med smør og toppes herefter med hjertesalat, lufttørret skinke, de glaserede æbletern og til sidst lidt rucola.