Leverpostejhapsere

med rødkål

Ingredienser, 4 pers.

  • 8 stk. Hvedeflute
  • 1 pk. Tulip Delikatessens fløde leverpostej
  • 1 pk. Leverpostej
  • 100 g Rødkål
  • 100 g Rødkål, konserves
  • 1 bdt. Bønnespirer

Fremgangsmåde

De her små leverpostejshapsere forsvinder med garanti som dug for solen...
For de ikke bare ser godt ud de smager også fantastisk...velbekomme


Skær tynde skiver af flute (hvad du lige har i brødskuffen) og rist skiverne til de er gyldne.

Lun rødkål og fordel lidt på hver skive flute.

Læg en stor spiseskefuld leverpostej ovenpå rødkålen.

Pynt på toppen med forskellige spirer og slut af med lidt friskkværnet peber.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her