Leverpostej med rødbedekompot og bacon

Leverpostej med rødbedekompot og bacon

Ingredienser

  • 100 g Rå rødbede
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 20 g Rosin uden kerner
  • 0,75 dl. Grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. Hvid balsamico
  • 0,5 spsk. Brunt rørsukker
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 125 g Bacon i skiver, rå
  • 200 g Leverpostej
  • 160 g Fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde

Rist rødbedestrimler i rapsolie.

Tilsæt rosiner, bouillon, balsamico og rørsukker og lad det koge, til væden er fordampet og rødbederne er godt møre. Smag til med salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde.

Server leverpostejen i skiver på rugbrødet og top med rødbedekompot og bacon.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer