Kyllinge-snappere

med kyllingefilet

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 pk. Kyllingefilet
  • 0,5 pk. Pikant flødeost 13+
  • 1 pk. Pizzadej
  • 2 spsk. Sesamfrø

Fremgangsmåde


Smør pikant-ost på halvdelen af pizzafladen.
Læg skiver af Tulip Pålækker Kyllingefilet ovenpå pikant-osten.
Fold dejen sammen ved at folde den del af dejen, der ikke er fyld på over den anden.
Drys lyse sesam ud over den ene side af dejen. Vend
dejen på hovedet og drys sorte birkes ud over den anden side.
Skær strimler af dejen på ca. 2-3 cm tykkelse med en skarp kniv eller et pizzahjul. Twist herefter hver strimmel
som en frøsnapper og læg dem på en bageplade.
Bag kyllingesnapperne i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. eller indtil de er gyldne.

Sliced pålæg  (2)

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her