Kamsteg

med syltede græskar og spidskål

Ingredienser, 4 pers.

  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Smør, saltet
  • 0,5 stk. Endivie (escarole) salat
  • 100 g Pålækker Kamsteg
  • 100 g Syltede græskar
  • 0,5 tsk. Rosenpeber
  • 100 g Spidskål
  • 1 spsk. Citronolivenolie
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber

Fremgangsmåde

Smør rugbrødet med smør og læg et salatblad samt 2 skiver kamsteg på hver.

Skær de syltede græskar i grove stykker og vend dem med knust rosenpeber.

Snit spidskål, vend det med citronolie og smag til med knust hvidløg samt salt og peber.

Fordel græskar og kål på kamstegen og servér.

Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her