Kalkun carpaccioaf grillet kulkunbryst med kapers-vinaigrette og sprød salat

Kalkun carpaccioaf grillet kulkunbryst med kapers-vinaigrette og sprød salat

Ingredients, 4 persons

  • 300 g Kalkunbryst pålæg
  • 100 g Blandet spæde salater
  • 1 spsk. Kapers
  • 1 Rødløg
  • 1 Æble
  • 80 g Bladselleri
  • 1 bdt. Dild
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Procedure

Kapers kommes i en skål sammen med finthakket rødløg, snittet engelsk selleri, snittet æble, dild, citronsaft og olie. Lad trække i ca. 5 min.

Det grillede kalkunbryst anrettes på en tallerken.

Kapersvinaigrette og blandet salat anrettes ovenpå.

Kalkunbrystfilet

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.