Juletapas

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 pk. Mørkt rugbrød
  • 0,25 stk. Rødkål
  • 1 stk. Appelsinjuice
  • 2 spsk. Valnød
  • 1 pk. Træspid
  • 1 pk. Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 pk. Tulip Færdigstegt bacon
  • 0,25 gl. Syltet agurk
  • 4 knsp. Frisk karse
  • 1 pk. Pålækker Kamsteg

Fremgangsmåde


Minismørrebrød med Kamsteg

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.

Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halver kamstegsskiverne.
Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og herefter foldes de halve kamstegsskiver.

Slut af med at sætte en pind igennem.

Pynt evt. med stegte løgringe.

Leverpostejskugle med baconkrymmel

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

Lav kugler af Tulips Bacon Leverpostej formet med en ske og rul kugler i knust bacon.

Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.


Kamsteg

Stegt Kamsteg

Til Pålækker Kamsteg bruger vi mager svinekam, saltet uden nitrit. Vi koger den ved lav temperatur i flere timer – det sikrer den fine smag og lækre kødstruktur. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her