Grønne snegle

med røget skinke, mozzarella og basilikum

Ingredienser, 4 pers.

  • 120 g Pizzadej
  • 2 spsk. Tomatpure konc.
  • 4 spsk. Vand
  • 0,5 fed Hvidløg
  • 1 spsk. Oregano
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 4 spsk. Basilikumspesto
  • 100 g Revet mozzarella 45+
  • 90 g Pålækker Røget skinke

Fremgangsmåde

Lav selv en pizzadej eller brug en færdiglavet.

Forvarm ovnen til 200º C. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en kvadrat på 30 x 40 cm.

Bland tomat koncentrat, vand, hvidløg, oregano, salt og peber sammen, til tomatsauce.

Fordel tomatsaucen på dejen, smør pestoen ud over.

Derefter drysses osten ud over, og til sidst kommes skinken på, så den dækker det hele.

Pizzaen rulles så du har en lang roulade. Skær 12 snegle ud i 2 cm tykkelse og læg dem på en bageplade. Lad den hæve i 20 min.

Bag sneglene ved 200º C i ca. 15 minutter til de er let gyldne.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her