Grønne sneglemed røget skinke, mozzarella og basilikum

Grønne sneglemed røget skinke, mozzarella og basilikum

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 120 g pizzadej
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 4 spsk. vand
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1 spsk. oregano
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 spsk. basilikumspesto
  • 100 g revet mozzarella
  • 90 g Pålækker Røget Skinke

Fremgangsmåde

Lav selv en pizzadej eller brug en færdiglavet.

Forvarm ovnen til 200 ºC. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en kvadrat på 30 x 40 cm.

Bland tomatpuré, vand, hvidløg, oregano, salt og peber sammen, til tomatsauce.

Fordel tomatsaucen på dejen, smør pestoen ud over.

Derefter drysses osten ud over, og til sidst kommes skinken på, så den dækker det hele.

Pizzaen rulles så du har en lang roulade. Skær 12 snegle ud i 2 cm tykkelse og læg dem på en bageplade. Lad den hæve i 20 min.

Bag sneglene ved 200 ºC i ca. 15 minutter til de er let gyldne.

Produkter