Fuldkorns clubsandwichmed Tulip Pålækker Kalkunbryst og chokoladeruller

Fuldkorns clubsandwichmed Tulip Pålækker Kalkunbryst og chokoladeruller

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver groft toastbrød
  • 2 tsk. flødeost
  • 30 g Pålækker Kalkunbryst
  • 1 spsk. frisk karse
  • 1 fuldkornstortilla
  • 1 spsk. nutella
  • 20 g blåbær

Fremgangsmåde

Smør begge stykker fuldkorns sandwichbrød med flødeost, kom 3 skiver Tulip Pålækker Kalkun på.

Klappes sammen og skær takker som en mund i gennem sandwichen så det ligner en mund.

Kom karse på som hår på toppen af sandwichen.

Lav en chokolade wrap ved at smøre nutella på fuldkornswrap. Rulles stramt sammen som en rulle og skæres ud i 3 cm stykker.

Anret dem i en lille madpakke boks som lækker snack.

Skyl blåbær og kom dem i en separat boks.

Kalkunbrystfilet

Røget Kalkunbryst

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.