Baconleverpostejmed blandede svampe og bacon

Baconleverpostejmed blandede svampe og bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Tulip Bacon Leverpostej
  • 4 skiver frisk rugbrød
  • 1 pk. blandede svampe
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 pk. Bacon i skiver
  • Råsyltede beder
  • Frisk basilkum

Intet er mere klassisk på det kolde bord end leverpostej.
Den kan bringe minder frem og være virkelig savnet på ferier i udlandet...
Og er den som Tulip Baconleverpostej rørt med den originale Tulip Bacon, så bliver den ikke meget bedre...
Nyd den med ekstra bacon og svampe.


Fremgangsmåde

Udstik skiver af groft rugbrød fra bageren og smør med Tulip Bacon Leverpostej.

Rist svampe i olivenolie med lidt hvidløg, salt og peber til de er gyldne.

Anret brødet med svampe og sprøde skiver af ovnstegt bacon.

Pynt med tynde skiver af råsyltede beder og frisk basilikum.

Produkter