Baconleverpostej med bagt rødbede

Baconleverpostej med bagt rødbede

Ingredienser, 4 personer

  • 200 g Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 pk. Pålækker Lufttørret Skinke
  • 2 stk. Rå rødbede
  • 1 stk. Surdejsbrød
  • 4 stk. Cornichoner
  • 1 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåde


Rødbederne skrælles og skæres i både, vendes i olie og salt inden de bages i ca. 40 min. eller indtil de er møre.

Skinken bages eller steges til den er sprød.
Leverpostej skæres i skiver og anrettes på brødskiverne. Cornichoner skæres i tern.

Leverpostejen toppes herefter med bacon, bagte rødbede både og cornichoner.

Smag til med salt og peber. 

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer