Ålerøget skinkemed kartoffel og frisk grønt

Ålerøget skinkemed kartoffel og frisk grønt

Ingredients, 4 persons

  • 4 stk. Mørkt rugbrød
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 8 Små kartofler med skræl
  • 2 spsk. Revet peberrod
  • 2 spsk. Purløg
  • 0.25 Spidskål eller rødkål
  • 8 skiver Tulip Pålækker Ålerøget skinke

Man kan komme helt i sommerferiestemning af de sprødristede rugbrødsskiver og den møre ålerøgede skinke pyntet med kartoffel og frisk grønt.
Så slap af og nyd fornemmelsen og den gode mad - velbekomme!


Procedure

Vend rugbrødsskiverne med olie og havsalt.

Rist dem sprøde i ovnen.
Fordel skinke samt mayonnaise på brødet og top op med skiver af kartoffel.

Drys med peberrod, spidskål og purløg.

Kværn sort peber over, drys med salt og server.

Produkter