Italien meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

Italien meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

Ingredients, 4 persons

  • 400 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller
  • 2 stk. Grovflute
  • 4 dl. Tomatsauce
  • 250 g Frisk Mozzarella, 45+
  • 1 bdt. Frisk basilikum
  • 50 g Revet parmesan

Procedure

Varm tomatsaucen i en sauterpande. Hæld de optøede middagskødboller i saucen og lun dem, mens du rører i ny og næ.
Skær en aflang fordybning i hvert brød. Placer 5 middagskødboller i fordybningen, hæld lidt tomatsauce oven på kødbollerne, og top med mozzarellaost delt i passende stykker.
Gratinér brødene ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 200 grader.
Drys friske krydderurter og revet parmesan på sandwichene, og server dem lune. 

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.