Varm baconmayonnaise

Ingredienser, 4 pers.

  • 75 g Pasteuriseret æggeblomme
  • 3 stk. Hønseæg
  • 25 g Pasteuriseret æggehvide
  • 10 g Gul sennep
  • 5 g Hvidvinseddike
  • 5 g Havsalt
  • 375 g Baconolie

Fremgangsmåde

Alle ingredienserne, undtagen baconolien, blendes sammen med en stavblender til en homogen masse.

Baconolien tilsættes lidt ad gangen, samtidig med der blendes (opskrift på baconolie kan findes andet sted på sitet).

Mayonnaisemassen hældes på chiffonflaske, og kulsyre tilsættes. Hvis det er en lille flaske anvendes 1 patron. Hvis flasken er stor anvendes 2 patroner.

Chiffonflasken stilles i en gryde med opvarmet vand, 50-60º C. Hold temperaturen, og lad flasken stå i ca. 20 min. Flasken rystes grundigt 2 gange under opvarmning.

Baconskummen anvendes til lette retter såsom fiske- eller fjerkræretter, hvor man ønsker en lettere bacon smag, der ikke smager stegt.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her