Unghane og vagtelæg i krustadei krustade med bacon

Unghane og vagtelæg i krustadei krustade med bacon

Ingredients, 4 persons

  • 2 stk. Lår fra unghane
  • 125 g Hvedemel
  • 50 g Øl (pilsner)
  • 50 g Rapsolie
  • 1 tsk. Havsalt
  • 200 g Letmælk
  • 1 stk. Hønseæg
  • 4 stk. Vagtelæg
  • 25 g Tulip Færdigstegt bacon
  • 4 tsk. Frisk karse

Procedure

Unghanelårene tilberedes/koges i hønsesuppe eller bouillon. Lårene skal simre i 45 min. i suppen. Lårene trækker derefter i suppen 30 min. indtil lårene er lunkne.

Til krustaderne blandes og blendes mel, øl, olie, salt, mælk, 1 hønseæg og hviler 20 min. Steges i friture ved 170º C, på et krustadejern.

Vagtelæggene kommes i kogende vand. Lad æggene koge i 3 min. og 10 sek. Æggene tages straks op og kommes i koldt vand. Pilles derefter.

Herefter pilles kødet af benet, tilsmages med salt og peber og anrettes.

I krustaderne kommes det pillede unghanekød, bacon og vagtelæg, så det står flot ud af krustaden.

Der toppes med friskkværnet peber og karse.

Færdigstegt bacon i skiver

Færdigstegt bacon

Klar til brug direkte fra pakken. Knasende sprød til burgere, sandwich og salater.

Tulip Færdigstegt Bacon er nemt og lige til at bruge i færdige retter eller salater, for vi har sprødstegt den for dig. Prøv Tulip Færdigstegt Bacon til supper, sandwich eller burger uden selv at skulle have besvær med at stege baconen.