Terra-mare spyd

Ingredienser, 10 personer

  • 1 Kg Havtaskefilet uden skind
  • 3 dl. Hvidvin
  • 1 tsk. Stødt koriander
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 10 knsp. Sort peber
  • 2 stilk Stilk estragon
  • 600 g Bacon i skiver, rå
  • 10 stk. Træspid
  • 300 g Blandet spæde salater

Fremgangsmåde

Skær havtaskekødet i 30 ensartede stykker, læg fisken i en skål og mariner den i en marinade af to glas hvidvin i ca. 30 minutter. Rør rundt i skålen hvert 10. minut.

Lad havtaskestykkerne dryppe af, tør dem af og krydr med stødt koriander, stødt ingefær, peber og hakket estragon.

Vikl en skive bacon rundt om hvert stykke, del derefter hvert stykke i 2 mindre og sæt 3 små stykker på hvert spyd.

Læg spyddene i bradepanden og steg dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 220° C eller steg dem på en grillpande, men de skal i så fald dryppes med lidt olie først.

Anret spyddene på en bund af blandet salat.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her