Tagliatella boscaiola

Ingredienser, 10 personer

  • 700 g Tagliatelle
  • 350 g Karljohansvampe
  • 300 g Bacon i skiver, rå
  • 50 g Bredbladet persille
  • 4 fed Hvidløg
  • 1 bdt. Mynte
  • 100 g Parmesan 32+

Fremgangsmåde

Kog pastaen som beskrevet på emballagen

Rens og skær Karl Johan svampene i tynde skiver.

Skær baconskiverne i mindre stykker, hak persille og 1 fed hvidløg hver for sig.

Steg baconstykkerne på en pande, tag dem af panden og tilsæt svampene sammen med 3 fed hvidløg med skræl. Steg svampene ved høj varme i ca. 3 minutter og tilsæt derefter baconstykkerne og hakket persille og hvidløg.

Vend pastaen i den færdige svampeblanding sammen med en øseske pastavand.

Drys med lidt revet parmesan og hakket mynte efter behag.

Produkter