Suppe a la bolognaise

Suppe a la bolognaise

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg tomatsuppe, spiseklar
  • 3 gulerødder
  • 4 stilke blegselleri
  • 250 g hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 laurbærblade
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. persille
  • 1 citron
  • 2 tsk. havsalt
  • 4 knsp. sort peber
  • 125 g Bacon i skiver

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.

Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Snit blegselleri fint.

Svits oksekød, gulerødder og blegselleri i olie i en gryde 8-10 min. Suppe, laurbærblade, presset hvidløg, finthakket persille og revet citronskal tilsættes. Suppen koges langsomt op og smages til med salt og peber.

Baconskiverne steges sprøde på en pande eller i ovnen og brækkes i mindre stykker.

Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med de sprøde baconstykker.

Servér straks.

Produkter