Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

Ingredients, 4 persons

  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 1.5 stk. Rødløg
  • 1 spsk. Grov sennep
  • 20 g Rygeost, 40+
  • 1 tsk. Havsalt
  • 1 knsp. Sort peber
  • 4 stk. Sildefilet
  • 100 g Rugmel
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 20 g Kapersbær
  • 4 stk. Vagtelæg
  • 0.25 bdt. Dild
  • 160 g Fuldkornsrugbrød

Procedure

Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Gem halvdelen af baconen til senere.

Pil og hak 1 løg.

Halvdelen af bacon, løg, sennep og rygeost røres sammen og smages til med salt og peber.

Sildefileterne smøres med “cremen” og foldes filet mod filet.

Fileterne vendes i rugmel, og steges i olie på en pande i ca. 4 minutter til de er gyldne på begge sider. Lægges derefter på fedtsugende papir.

Sildefileten lægges på tallerken, hvor der pyntes med rødløg i ringe, kapersbær, vagtelæggeblomme, sprødstegt bacon og dild.

Server sammen med rugbrød.