Stegt flæsk med løgsovs

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 Kg Kartoffel
  • 2 stk. Løg
  • 50 g Smør, saltet
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 4 dl. Letmælk
  • 0,5 tsk. Sojasauce
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 200 g Tulip Bacon stegeflæsk

Fremgangsmåde

Skræl kartofler og kog dem møre.

Finhakket løg svitses i panden med smør, uden at den tager farve. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min. Tilsæt soja, salt og peber.

Steg stegeflæsken i lidt smør indtil det bliver sprødt. Læg stegeflæsket på køkkenrulle.

Server stegeflæsk sammen med kogekartofler og løgsauce.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her