Stegt flæsk med løgsovs

Stegt flæsk med løgsovs

Ingredienser, 4 personer

  • 1 Kg Kartoffel
  • 2 stk. Løg
  • 50 g Smør, saltet
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 4 dl. Letmælk
  • 0,5 tsk. Sojasauce
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 200 g Tulip Bacon stegeflæsk

Fremgangsmåde

Skræl kartofler og kog dem møre.

Finhakket løg svitses i panden med smør, uden at den tager farve. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min. Tilsæt soja, salt og peber.

Steg stegeflæsken i lidt smør indtil det bliver sprødt. Læg stegeflæsket på køkkenrulle.

Server stegeflæsk sammen med kogekartofler og løgsauce.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer