Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

Ingredients, 4 persons

  • 200 g Bacon i tern
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 350 g Spaghetti
  • 3 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 35 g Parmesan 32+
  • 35 g Pecorino ost
  • 1 spsk. Vand
  • 4 knsp. Sort peber
  • 2 tsk. Havsalt

Procedure

Steg bacon i en pande med olie.

Kog spaghetti efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra.

Bland æggeblommer revet parmesan og pecorino ost, tilsæt en skefuld koldt vand. Krydr med generøs mængde kværnet peber og salt.

Hæld spaghetti i panden med stegt bacon, tilsæt æggeblanding. Tag panden fra varmen og bliv ved med at røre indtil æggene får en cremeagtig konsistens.

Server spaghetti i et varmt serveringsfad og drys revet ost og sort peber over.

Produkter