Siciliansk salat

Siciliansk salat

  • 20 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 5 Appelsiner
  • 250 g Fennikelknold
  • 300 g Bacon i skiver
  • 200 g Icebergsalat
  • Salt
  • 5 spsk. Olivenolie
  • Friskkværnet peber
  • Persille

Fremgangsmåde

Pil appelsinerne, del dem i både og fjern hinderne.

Rens og skyl fennikel og skær den i tynde skiver, som lægges i koldt vand i ca. 2 timer.

Steg baconskiverne og lad dem køle af ved stuetemperatur.

Rens og skyl salaten og skær den i grove strimler.

Læg salaten i bunden af glassene.

Bland appelsiner og godt afdryppet fennikel i en skål.

Krydr med lidt salt, olie, peber og hakket persille.

Anret salaten i lag i glassene skiftevis med de stegte baconskiver.

Produkter