Rustik risotto

Rustik risotto

  • 45 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 80 g skalotteløg
  • 300 g Bacon i skiver
  • 700 g risottoris
  • 3 l grøntsagsbouillon
  • 200 g gulerod
  • 300 g broccoli
  • 150 g parmesan
  • 4 knsp. sort peber
  • 150 g scamorza ost

Fremgangsmåde

Hak skalotteløgene og skær baconskiverne i mindre stykker.

Steg halvdelen af baconstykkerne i en sauterpande, tilsæt skalotteløg og steg dem sammen med baconen.

Tilsæt risene og lad dem stege med, tilsæt en tredjedel af bouillonen. Bring det i kog og tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad det koge i ca. 17 minutter.

Efter ca. 8 minutter tilsættes gulerødderne i tynde skiver og broccolien i små buketter. Når risene er færdigkogt, blandes resten af den færdigstegte bacon og parmesanen i.

Smag til med friskkværnet sort peber og pynt med scamorza ost skåret i tern.

Produkter