Rustik risotto

Ingredienser, 4 pers.

  • 80 g Skalotteløg
  • 300 g Bacon i skiver, rå
  • 700 g Risottoris
  • 3 L. Grøntsagsbouillon
  • 200 g Gulerod
  • 300 g Broccoli
  • 150 g Parmesan 32+
  • 4 knsp. Sort peber
  • 150 g Scamorza ost

Fremgangsmåde

Hak skalotteløgene og skær baconskiverne i mindre stykker.

Steg halvdelen af baconstykkerne i en sauterpande, tilsæt skalotteløg og steg dem sammen med baconen.

Tilsæt risene og lad dem stege med, tilsæt en tredjedel af bouillonen. Bring det i kog og tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad det koge i ca. 17 minutter.

Efter ca. 8 minutter tilsættes gulerødderne i tynde skiver og broccolien i små buketter. Når risene er færdigkogt, blandes resten af den færdigstegte bacon og parmesanen i.

Smag til med friskkværnet sort peber og pynt med scamorza ost skåret i tern.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her