Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 250 g Bacon i skiver
  • 5 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
  • 100 g philadelphia light
  • 0,5 citron
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. karrypulver
  • 800 g solsikkebrød
  • 200 g icebergsalat
  • 50 g gulerod
  • 0,5 agurk
  • 2 tomater

Fremgangsmåde

Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.

Steg kylling på en pande i lidt olie.

Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing. Fyld brødet med salat, revet gulerod og stegt kylling i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt med agurk og tomat.

Produkter