Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 5 Kyllingefileter
  • 1 spsk. Olie
  • 100 g Philadelphia light
  • 0,5 Citron
  • 0,5 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 800 g Solsikkebrød
  • 200 g Icebergsalat
  • 50 g Gulerod
  • 0,5 Agurk
  • 2 Tomater

Fremgangsmåde

Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200° C.

Steg kylling på en pande i lidt olie.

Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing. Fyld brødet med salat, revet gulerod og stegt kylling i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt med agurk og tomat.

Produkter