Rødkålssalat med Tulip Crispy Bacon Bits

Rødkålssalat med Tulip Crispy Bacon Bits

Ingredients, 4 persons

  • 100 g Tulip Crispy Bacon Bits
  • 1 stk. Rødkål
  • 1 stk. Æble
  • 30 g Valnød
  • 30 g Rosin uden kerner
  • 8 spsk. Eddike
  • 5 spsk. Hvidt sukker
  • 6 spsk. Olivenolie
  • 2 tsk. Stødt kanel
  • 1 stk. Citron

Procedure

Skær kålen i strimler i den ønskede størrelse. Blancher kålen i let simrende vand i 6-8 minutter.

Hæld vandet fra og skyld grundigt med koldt vand. Stil kålen i køleskabet.
 
Kog eddike og sukker sammen, indtil sukkeret er kogt væk. Sæt massen i køleskabet. 
 
Skær æblet i tern og tilsæt dem til eddiske/sukkerlagen, når den er afkølet. Lad æblerne ligge i lagen i 10 minutterne på køl til de er let syltede.
 
Vinaigrette

Bland olie, saften fra citronen og kanel i skål. Rør rundt og smag til. Sæt den på køl.
 

Tag kålen ud af køleskabet og anret i en skål. Drys med rosiner, valnødder og de let syltede æbler.

Vinaigretten hældes let og tilfældigt over rødkålssalaten.
 
Til sidst drysses de færdige Tulip Crispy Bacon Bits over salaten.

Nu er salaten klar til servering.

Crispy Bacon Bits

Crispy Bacon Bits

Sprøde færdigstegte bacontern - velegnet til salater, supper og pasta

Tulip Crispy Bacon Bits gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet.  Produktet består af  knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage. Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad.